Particulieren

Het verbouwen van uw woning kan veel voordeel opleveren op het gebied van energieverbruik, comfort en gemak. U hoeft echter niet meer in zee te gaan met een aparte loodgieter, dakdekker en glaszetter om uw woning volledig te transformeren. Bakkergroep biedt namelijk veelzijdige totaaloplossingen op het gebied van daktechniek, warmtesystemen, isolatie en sanitair.

U bent bij ons aan het juiste adres voor het verbeteren van uw woonklimaat. De luchtkwaliteit in woning kan verbeterd worden met kwalitatieve ventilatiesystemen, terwijl vloerverwarming en airconditioning voor aangename temperaturen zorgen.

Innovatieve woonoplossingen

Tijdens het ontwerpen en installeren van onze technische installaties houden wij altijd rekening met energiebesparing en duurzaamheid. Daarom kunnen wij uw woning ook voorzien van warmtepompsystemen, zonnepanelen en een duurzaam dak. Daarnaast zorgen wij ervoor dat al onze installaties makkelijk in onderhoud zijn en een lange levensduur hebben.

Heeft u last van waterschade of is er een defect dat het wooncomfort van uw huis aantast? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bakkergroep is namelijk altijd bereikbaar en inzetbaar voor spoedreparaties en schadeherstel.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor u? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven