E&W installaties.

Bakkergroep BV is jouw partner in geavanceerde installatietechniek. Wij zorgen voor een naadloze integratie van systemen die essentieel zijn voor het comfort en de functionaliteit van het pand.

Toonaangevende installatieservices.

Ons team van gecertificeerde technici levert topkwaliteit in installatie van verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair en elektrische systemen. Met aandacht voor detail en de nieuwste technologieën streven wij naar perfectie in elke installatie. 

Duurzame en energie-efficiënte systemen.

We zijn toegewijd aan het leveren van duurzame oplossingen die niet alleen energie-efficiënt zijn, maar ook bijdragen aan het welzijn van gebruikers en het milieu. Van energiezuinige boilers tot slimme gebouwbeheersystemen, onze installaties zijn ontworpen om te presteren en te besparen. 

Uitgebreid onderhoud en service.

Onderhoud is de sleutel tot de levensduur van elk installatiesysteem. Wij bieden uitgebreide onderhoudsplannen om installaties in optimale conditie te houden, met regelmatige controles en snelle service bij eventuele storingen.

Innovatie en maatwerk.

Bakkergroep BV staat voor innovatie in installatietechniek. We luisteren naar specifieke behoeften en passen onze diensten aan om een op maat gemaakte oplossing te bieden die passen bij unieke eisen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze installatietechniekdiensten en hoe we panden kunnen transformeren met de nieuwste en meest efficiënte systemen.

Altijd bereikbaar

Wij zijn dag en nacht beschikbaar. Bij spoed, bel ons direct op 085 303 56 61.

Vakkundig

Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en weten van aanpakken.

Totaaloplossing

Van begin tot eind, wij bieden een alles-in-één oplossing voor projecten.

Bekijk ook onze andere diensten.

Scroll naar boven