Over ons.

Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van installatietechniek, daktechniek, renovatie en onderhoud. Onze diensten gaan verder dan enkel technische expertise; ze zijn het fundament van structuren die gemeenschappen verbinden en beschermen.

Uiteenlopende expertise.

Onze klantenkring is breed en divers. Aannemers, woningcorporaties, hotels, scholen, zorginstellingen, VvE’s, lokale overheden en particuliere sector — zij rekenen allemaal op onze deskundigheid voor hun projecten, groot of klein. 

Toegewijde service.

Wij streven ernaar om niet alleen aan verwachtingen te voldoen, maar te overtreffen. De tevredenheid van onze klanten staat centraal bij elk project dat wij aannemen. Van eerste gesprek tot het eindresultaat, wensen worden gerealiseerd met de hoogste standaarden in service en resultaat. 

Vakbekwaam team.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die gespecialiseerd zijn in alle facetten van ons vakgebied. Van innovatieve installatietechnieken tot geavanceerde klimaatbeheersing en beveiliging, ons personeel is het hart van Bakkergroep BV.

Begin met een gesprek.

Interesse in onze diensten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor een persoonlijk gesprek. Wij zijn er om vragen te beantwoorden en samen te ontdekken hoe we projecten kunnen verwezenlijken.

Altijd bereikbaar

Wij zijn dag en nacht beschikbaar. Bij spoed, bel ons direct op 085 303 56 61.

Vakkundig

Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en weten van aanpakken.

Totaaloplossing

Van begin tot eind, wij bieden een alles-in-één oplossing voor projecten.

Een greep uit onze opdrachtgevers.

Bekijk onze diensten.

Scroll naar boven