Woningcorporaties

Om de veiligheid van bewoners te waarborgen is het voor woningcorporaties essentieel om gebruik te maken van kwalitatieve technische installaties. Bakkergroep is inzetbaar voor totaaloplossingen op het gebied van installatietechniek, maar we zijn ook gespecialiseerd op het gebied van beveiliging, sanitaire voorzieningen en energieverbruik.

Dankzij innovatieve technieken is het mogelijk om uw panden zo rendabel mogelijk te maken. Vernieuwende ideeën op het gebied van energieverbruik en isolatie zorgen ervoor dat de kosten gedrukt worden, waardoor u meer profijt haalt uit uw huurwoningen. Warmtepompsystemen, zonnepanelen en zonneboilers horen allemaal bij de mogelijkheden. Ook innovatieve daktechniek is een van de specialiteiten van Bakkergroep, inclusief het aanleggen van zogenaamde groene daken.

Onmisbaar voor iedere woningcorporatie

Professioneel beheer waarborgt de kwaliteit van uw technische installaties en is dus onmisbaar voor iedere woningcorporatie. Dankzij ons periodiek onderhoud zorgen wij ervoor dat uw panden in optimale conditie zijn en het woongemak van bewoners gegarandeerd is. Eventuele defecten zijn in een mum van tijd opgelost dankzij onze spoedservice, waardoor wij 24 uur per dag ter plaatste kunnen zijn.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw woningcorporatie? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven