Waterschade

De eerste stap bij waterschade is het zo goed mogelijk beperken van de schade. Hoe sneller u ons inschakelt, hoe beter wij de overlast kunnen minimaliseren. Ontdekt u dus een lek of verstopping, aarzel niet en bel ons direct. Zodra wij ter plaatse zijn wordt gestart met het wegpompen of afzuigen van het water, waardoor het aangetaste oppervlak zo klein mogelijk blijft.

Daarnaast is het onze prioriteit om de oorzaak van de lekkage te ontdekken en aan te pakken. Dit kan bijvoorbeeld een lek in de leiding zijn, iets wat bij oudere leidingen vaak voorkomt. Ook kan een grote hoeveelheid hemelwater voor problemen zorgen, waarbij de bestaande riolering onvoldoende capaciteit heeft.

Acute vorm van waterschade

Een wat meer acute vorm van waterschade wordt nog al eens veroorzaakt doordat een leiding wordt geraakt tijdens bouw- of breekwerkzaamheden. Wij beschikken over apparatuur om het lek of de verstopping te vinden met zo min mogelijk breekwerk.

Als de oorzaak is verholpen en de grootste hoeveelheid water is afgevoerd, herstellen wij de leidingen en eventuele installaties waaraan schade is ontstaan. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat er geen kortsluiting ontstaat. Ook kunnen we u verder adviseren wat betreft de afwerking van de ruimte waar waterschade is opgetreden.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw waterschade? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven