VVE- & Vastgoedbeheer

Voor VVE’s en vastgoedbeheerders is het belangrijk dat hun panden veilig en comfortabel zijn, maar tegelijkertijd niet te veel kosten met zich meebrengen. De totaaloplossingen van Bakkergroep passen perfect binnen dit plaatje. Dankzij onze specialisatie op het gebied van veiligheid, klimaattechniek, daktechniek en installatietechniek is het mogelijk om ieder pand op gepaste wijze te verwarmen, ventileren en isoleren. Daarnaast zijn wij ook het eerste aanspreekpunt in het geval van calamiteiten. Spoedreparaties, waterschade en verstoppingen horen bij ons werkgebied.

Kwalitatieve totaaloplossingen

Het reduceren van energieverbruik en onderhoudskosten is een belangrijk doel voor Bakkergroep. Dit doel wordt bereikt dankzij innovatieve technieken die zorgen voor betere isolatie en duurzamere energie. Hierbij kunt u denken aan moderne daktechniek, maar ook het plaatsen van energiezuinige verwarmingsinstallaties zoals warmtepompen. Zonnepanelen en zonneboilers horen ook bij de mogelijkheden. Voor al deze installaties geldt dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Door gebruik te maken van onderhoudsvriendelijke materialen is het mogelijk om de onderhoudskosten te drukken, terwijl uw installaties wel in optimale conditie blijven. Dat is de belofte van Bakkergroep.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw VVE en vastgoedbeheer? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven