Verwarmingstechniek

Bakkergroep heeft dagelijks te maken met verwarmingstechniek en andere vormen van klimaattechniek – in allerlei situaties en gebouwen. Dit maakt ons tot een veelzijdige en betrouwbare partner om een compleet ontwerp voor verwarming en koeling voor uw project te maken.

Het is helemaal van deze tijd om bij het ontwerp van een verwarmingsinstallatie voor uw pand, goed te kijken naar alternatieven voor gas. Dit is interessant, maar roept ook vragen op. Veel organisaties en particulieren twijfelen wat op dit moment de beste optie is: een CV-installatie, een warmtepomp of wellicht nog andere alternatieven zoals een zonneboiler?

Vakkundig advies en uitvoering

Naast de bron van warmteopwekking is ook de manier van warmteafgifte van belang. Gaat u voor ’traditionele’ radiatoren of bijvoorbeeld vloerverwarming als hoofdverwarming? Bakkergroep geeft vakkundig advies en voert vervolgens de benodigde werkzaamheden voor installatie of renovatie voor u uit.

Ook onderhoud is een belangrijke dienst op het gebied van verwarmingstechniek. Een goed onderhouden cv ketel is een basisvoorwaarde voor uw veiligheid. Bovendien verhogen regelmatige controle en een goede afstelling van de installatie het comfort in huis, én het rendement van uw ketel.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw verwarming? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven