Ventilatietechniek

Met alle aandacht die er is voor goede isolatie van gebouwen, zou men bijna vergeten dat een goede ventilatie ook erg belangrijk is. Mensen hebben frisse lucht nodig om gezond te leven en te werken. Zowel te vochtige als te droge lucht is niet goed voor een ruimte en de mensen die zich erin bevinden – beide zijn reële risico’s van moderne isolatietechnieken.

Een optimale luchtvochtigheid is een kwestie van goede ventilatie. Bakkergroep is de juiste partij om u hierbij te voorzien van advies en service. Bij nieuwbouw of een ingrijpende renovatie van bestaande bouw is een ventilatiesysteem zelfs verplicht – wij kennen de regels en mogelijkheden die gelden voor uw situatie. Ook houden we rekening met de relatie met bijvoorbeeld het verwarmingssysteem.

Ontwerp en calculatie tot nazorg

Er zijn veel soorten ventilatiesystemen. Mechanische ventilatie, eenvoudige roosters die handmatig verstelbaar zijn of een uitgekiend centraal systeem met gebruik van ventilatiekanalen. Welke optie voor uw pand het best passend is stellen wij vakkundig vast.

Bakkergroep voorziet panden van ventilatiesystemen om vervelende problemen zoals gezondheidsklachten, muffe luchtjes, houtrot en schimmelvorming te voorkomen. Onze dienstverlening omvat alle fasen van ontwerp en calculatie tot nazorg.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw ventilatie? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven