Ervaren zelfstandige / allround timmerman

(Fulltime m/v loondienst/ zzp-er verband regio Noord-Holland)

Ben jij die Allround Timmerman die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar een vakkundige, enthousiaste en gemotiveerde Allround Timmerman die 40 uur per week voor ons aan de slag gaat (voornamelijk in de omgeving van Amsterdam). Voldoe jij hieraan en denk jij een meerwaarde te kunnen zijn ter aanvulling op ons gezellige team en sta jij ervoor open om je verder te ontwikkelen als timmerman? Dan pas jij perfect bij de Bakkergroep.

Je krijgt mooie en afwisselende werken waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt deze te realiseren. Je krijgt de beschikking over een bedrijfsbus met gereedschap met goede arbeidsvoorwaarden volgens de bouw-cao.

Kerntaken

Aan de hand van tekeningen verricht je zelfstandig timmerwerkzaamheden en realiseer je afwisselende bouwwerken. Daarnaast voer je dagelijks onderhoud uit. Je zorgt voor een nauwkeurige maatvoering van je eigen werkzaamheden en controleert/ beheerd benodigde materialen en pakbonnen.

Dit heb je

Je opleidingsniveau is minimaal MBO opleiding niveau 2-3 of een vergelijkbare opleiding binnen de sector en werkervaring. Het hebben van een afgeronde en relevante bouwopleiding is een pre.

Je hebt bij voorkeur een geldig VCA certificaat, indien nodig is het ook mogelijk deze via ons te behalen.

Je hebt rijbewijs B en het bezit van rijbewijs E is een pré.

Daarnaast

  • Ben je gericht op samenwerking en heb je een klantgerichte houding;
  • Kan je krachtig en snel adequate beslissingen nemen;
  • Ben je stressbestendig;
  • Ben je een harde werker;
  • Geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit.

Wie zijn wij?
Bakker Groep BV is een vakkundig familiebedrijf, wij hebben een informele open sfeer en leuke collega’s.

Wij bieden totaaloplossingen voor installatietechniek, daktechniek, renovatie, onderhoud en schadeherstel (bij brand -en waterschade). Wij werken in opdracht van woningcorporaties, hotels, scholen, zorginstellingen, VvE’s, plaatselijke gemeenten en de overheid. Verder kunnen ook particulieren en bedrijven uitstekend bij ons terecht. 

Heb je belangstelling voor deze functie?

Reageer dan via e-mail naar info@bakkergroepbv.nl. Graag ontvangen wij; je curriculum vitae en een korte motivatie brief.  Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via 085 303 56 61.

Scroll naar boven