Stormschade

Heeft uw woning of bedrijfspand stormschade opgelopen? Dan is het belangrijk dat u snel een beroep op onze specialisten doet. Heeft uw woning schade opgelopen, dan kan de schade namelijk toenemen naarmate u langer wacht. Is er bijvoorbeeld sprake van stormschade aan uw dak? Dan neemt ook de kans op waterschade toe. Neemt u direct contact met ons op, dan kunnen wij de stormschade al snel verhelpen. 

 

Wij zijn 24/7 bereikbaar in spoedgevallen

Wanneer er sprake is van stormschade, moet de schade doorgaans zo snel mogelijk verholpen worden. Gelukkig kunt u ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken in spoedgevallen. Indien er sprake is van spoed, kunnen wij u al snel van dienst zijn. Zodra onze specialisten ter plaatse zijn, zullen ze de stormschade zo snel mogelijk voor u herstellen.

Voor ieder soort stormschade aan uw pand

Een storm kan allerlei vormen van schade aan uw pand veroorzaken. Zo kunnen omgewaaide bomen bijvoorbeeld enorme schade veroorzaken aan uw ramen, gevel of dak. Ook de harde wind alleen kan al schade aan uw dak toebrengen. Bij Bakkergroep hebben we alles onder één dak. Wij zijn dan ook in staat om vrijwel ieder soort stormschade voor u te herstellen. Zo hoeft u nooit twee verschillende bedrijven te benaderen wanneer u stormschade aan uw ruit en dak heeft. Wij kunnen u volledig ontzorgen.

Heeft u stormschade opgelopen en weet u niet goed wat u moet doen? Neemt u gerust contact met ons op voor advies. De kans is groot dat wij ook u van dienst kunnen zijn.

 

 

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven