Rioleringstechniek

Een van de eerste situaties waaraan men denkt bij rioleringstechniek is het verhelpen van verstoppingen. Dat is echter niet waar het begint voor een installatiebedrijf, ook al heeft u voor zo’n moment misschien nog nooit bewust over het rioolsysteem gedacht. Vanzelfsprekend zijn wij ter plaatse bij uw rioolcalamiteit met een zeer korte responstijd.

Bakkergroep is de loodgieter van nu. Met behulp van eigentijdse techniek ontwerpen wij rioleringen voor alle soorten panden en projecten – en voeren dit ontwerp ook uit. We zorgen voor aansluiting op het bestaande riool en treffen voorzieningen voor ontstoppingen. Duurzaamheid en modern technisch inzicht staan hierbij voorop.

Kwaliteitsnormen van de branche

Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden wordt de werkomgeving netjes beschermd en zorgen we eventueel voor vervangend (mobiel) sanitair. Bakkergroep denkt actief mee over het beperken van de overlast (zowel stank als breekwerkzaamheden worden tot een minimum beperkt).

Of het nu gaat om vernieuwen of om repareren, u kunt er vanuit gaan dat de werkzaamheden worden verricht volgens de geldende kwaliteitsnormen van de branche. Ook onderhoudscontracten behoren tot de mogelijkheden – wij hebben de passende dienstverlening voor uw situatie.

Rioleringstechniek Bakkergroep BV

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw riolering? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven