Retail (Winkels)

Om de veiligheid en het comfort van uw klanten te garanderen, bent u natuurlijk op zoek naar innovatieve technieken om uw winkelpand zo aangenaam mogelijk te maken. Bakkergroep biedt vernieuwende oplossingen voor retailers van alle formaten. Kleine eenmanszaken of grote winkelketens: wij staan altijd voor u klaar.

U kunt bij ons terecht voor kwalitatieve koelinstallaties, maar ook goede verwarming en ventilatie is belangrijk om het klimaat in uw pand zo comfortabel mogelijk te houden. Daarnaast is het ook mogelijk om uw pand van groene stroom te voorzien met innovatieve daktechniek, zoals het plaatsen van zonnepanelen. Ook voor deze klussen is Bakkergroep inzetbaar. Wij zorgen ervoor dat uw pand zo duurzaam en kosteneffici├źnt mogelijk wordt geventileerd, gekoeld en verwarmd.

Onze monteurs staan altijd voor u klaar

Is er onverhoopt een probleem met uw sanitair, airconditioning of verwarming? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want Bakkergroep is 24 uur per dag bereikbaar. Onze monteurs staan altijd voor u klaar in het geval van waterschade of wanneer er een spoedreparatie moet worden uitgevoerd.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw winkel? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven