Sluiswoning aan de rand van Amsterdam Dakrenovatie.

Locatie: Broek en Water Amsterdam
Opdrachtgever: Gemeente Amsterdam

Bakker groep B.V. helpt vastgoedbezitters bij het verduurzamen van hun gebouwen. Om een goede focus te creëren op het verduurzamen van Gebouwen. Denk hierbij aan gasvrij of het isoleren van pannendaken (van buitenaf en van binnenuit) of het implementeren van duurzame dak systemen en groendaken. Ook met, zink-, lood-, koper- en leiwerk weten onze ervaren da professionals raad. We zijn in ons werk altijd op zoek naar innovaties.

Van onderzoek en engineering tot uitvoering en innovatief onderhoud, inclusief bewonerscommunicatie en vergunningstrajecten. Daarmee ontzorgt Bakker groep B.V., behalve woningcorporaties en gemeenten, tevens aannemers, VVE’s, scholen en zorginstellingen. We zijn erop gericht om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie d.m.v. verduurzaming. 

Een schitterend (sluis)woning aan de rand van Amsterdam. In opdracht van Gemeente Amsterdam voeren we hier een complete dakrenovatie uit waarbij we eerst oude dakpannen en -latten wegslopen. Vervolgens brengen we folie aan, nieuwe tengels en panlatten om daarna de nieuwe dakpannen te plaatsen. De dakrenovatie bevordert de isolatie van de woning en maakt het dak toekomstproof. Bakker groep B.V. levert middels het verduurzamen van Gemeentelijk vastgoed een mooie bijdrage aan hun focus op het verduurzamen.

Scroll naar boven