Overige schades

Is er sprake van schade aan uw woning of bedrijfspand? Wij kunnen vrijwel ieder soort schade aan gebouwen herstellen. Wij hebben veel ervaring met installatietechniek, daktechniek en renovatiewerkzaamheden. Indien er sprake is van schade aan uw woning, is de kans dus groot dat wij u van dienst kunnen zijn. Van schade aan uw dak tot aan schade aan uw leidingen, wij kunnen het voor u herstellen. Omdat wij verschillende renovatiewerkzaamheden uit kunnen voeren, kunnen wij u een totaaloplossing bieden. Men doet daarom onder meer een beroep op ons wanneer er sprake is van inbraakschade, brandschade of stormschade.

 

Neemt u bij overige schades contact met ons op

Heeft uw woning of bedrijfspand schade opgelopen en twijfelt u of wij u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op. In de meeste gevallen zijn wij de aangewezen partij voor schadeherstel aan uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen u al snel van dienst zijn en zullen u zoveel mogelijk ontzorgen. Wij leveren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Nadat onze specialisten klaar zijn, is er van de schade niets meer terug te zien!

In noodgevallen kunt u ons 24/7 bereiken

Is er sprake van schade die met spoed hersteld moet worden? Dan kunt u ons 24/7 bereiken. Onze specialisten kunnen meteen richting uw locatie vertrekken, om de schade zo snel mogelijk te herstellen.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neemt u ook in dat geval gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden.

 

 

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven