Overheid & Gemeente

De veelzijdigheid van projecten van de overheid en gemeenten is op het lijf geschreven voor Bakkergroep. Of het nu gaat om de bouw van een nieuwe school, het verduurzamen van een overheidsgebouw of het moderniseren van wooncomplexen: het is allemaal mogelijk. Doordat wij totaaloplossingen bieden, zijn wij in staat om ieder project te optimaliseren op het gebied van veiligheid, energieverbruik, riolering en installatietechniek.

Bakkergroep is inzetbaar van begin tot eind. Tijdens de eerste momenten van de ontwerpfase proberen wij uw wensen zo goed mogelijk te vertalen in realiseerbare en onderhoudsvriendelijke projecten. Vervolgens verzorgen wij ook de installatie en het onderhoud, zodat iedere technische installatie aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Dat zorgt voor veiligheid en zekerheid.

Verduurzaming

Verduurzaming staat bij veel gemeenten hoog in het vaandel. Duurzame technieken zoals het plaatsen van zonneboilers, warmtepompen en zonnepanelen zijn geen enkel probleem voor Bakkergroep. Ook het optimaliseren van daken voor meer isolatie hoort bij onze specialiteiten. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor meer kostenbesparing.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw projecten? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven