Koeltechniek

Het inzetten van koeltechniek (airco) is in Nederland sterk in opkomst, niet in de laatste plaats door de klimaatverandering. Maar een airco bestel je niet eventjes op Internet. Veel organisaties en particulieren zitten met vragen over de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van een airco-systeem in hun pand. Bakkergroep beschikt over de expertise om deze vragen te beantwoorden en een plan met u te maken.

Er zijn veel vormen van airco (op basis van koelgassen). In een woonhuis gaat het meestal om een losse unit die autonoom zijn werk doet – bijvoorbeeld in de slaapkamer. In bedrijfspanden, scholen en ziekenhuizen is de koeltechniek vaak een stuk ingewikkelder en hangt samen met andere installaties en systemen.

Airconditioning

Bij het installeren van systeem voor airconditioning is het heel belangrijk om voldoende kennis van zaken te hebben, zodat alles naar behoren werkt en er optimale energiebesparing bereikt kan worden. Het gaat vrijwel altijd om maatwerksystemen – dat betekent dat uw specifieke situatie het uitgangspunt is voor het ontwerp. Bakkergroep voert het project vervolgens voor u uit en komt met een op maat gemaakt onderhoudsplan.

Airconditioning Bakkergroep BV

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw airco? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven