Inbraakschade

Helaas zullen er altijd mensen zijn die geld proberen te verdienen ten koste van een ander. Als er bij u is ingebroken, dan is er vrijwel altijd sprake van inbraakschade. Inbrekers moeten in veel gevallen een slot forceren of een ruit doorslaan om naar binnen te komen. Als er bij u is ingebroken bent u waarschijnlijk geschrokken en moet er ook veel geregeld worden. Zo moet u bijvoorbeeld aangifte doen. Wij kunnen alle inbraakschade aan uw woning of bedrijfspand herstellen. Zo heeft u hier in ieder geval geen omkijken meer naar.

 

Dé specialist in inbraakschade

Wanneer er sprake is van inbraakschade aan uw woning of bedrijfspand, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij hebben de schade vaak al snel hersteld. Normaliter schakelt u voor een gebroken ruit een glaszetter in en voor een geforceerd slot een slotenmaker. Als specialist in inbraakschade kunnen wij echter ieder soort inbraakschade verhelpen. Indien de inbrekers op verschillende plekken hebben getracht om binnen te komen, kunnen wij u dus ook een totaaloplossing bieden. Kiest u voor ons, dan hoeft u dus nooit verschillende bedrijven in te schakelen om de schade te herstellen.

We zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Wanneer er sprake is van inbraakschade, dan wilt u dit het liefst zo snel mogelijk opgelost hebben. Zodra de schade is hersteld, voelt u zich alweer veiliger. Daarnaast is het van belang dat u ramen en deuren gewoon kunt sluiten. Wij kunnen u al snel van dienst zijn als er sprake is van inbraakschade. In noodgevallen zijn wij 24/7 te bereiken en kan er meteen een specialist naar uw locatie vertrekken.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven