Hotels & Restaurants

Misschien wel een van de mooiste markten voor de installatietechniek, de horeca en hotelbranche. Wij komen graag bij u over de vloer om uw gastvrijheid mogelijk te maken.

In een restaurant of hotel is het van groot belang dat alles op elkaar afgestemd is en vlekkeloos werkt. Voor uw gasten niet meer dan normaal: een aangename temperatuur, goed functionerend sanitair… Het comfort dat u de klanten biedt is echter voor een groot deel afhankelijk van goed functionerende installaties – samengebracht in een stabiel en slim doordacht ontwerp.

Een optimaal plan én een vlekkeloze uitvoering

Al meerdere klanten vanuit de restaurant- en hotelbranche hebben ervaren wat Bakkergroep verstaat onder een totaaloplossing. Naast installatietechniek en klimaattechniek beschikt Bakkergroep uiteraard over expertise op het gebied van elektrotechniek en beveiliging. Deze expertise garandeert een optimaal plan én een vlekkeloze uitvoering waarbij u zich voorzien weet van een kostenefficiënte aanpak van hoge kwaliteit.

Naast het leveren van voldoende mankracht om de noodzakelijke werkzaamheden snel uit te voeren, letten we scherp op kansen om te besparen op het huidige energie- en waterverbruik van uw bedrijf.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw hotel of restaurant? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven