Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg is er niets zo belangrijk als het creëren van een gezonde en veilige leef- en werkomgeving. Bakkergroep is als geen ander op de hoogte van de behoeften van zorginstellingen van alle formaten. Bovendien hebben wij oog voor de strenge eisen die aan de gezondheidszorg worden gesteld, bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne.

Bakkergroep biedt totaaloplossingen voor gezondheidsinstellingen. Dat wil zeggen dat wij ons bezighouden met sanitaire voorzieningen, klimaatbeheersing, energiebesparing, daktechniek en riolering. Dankzij makkelijk te onderhouden installaties is het mogelijk om duurzame en betaalbare oplossingen te creëren die helemaal aansluiten op de wensen van uw zorginstelling.

Noodreparaties in een mum van tijd

Een klein defect kan al grote problemen met zich meebrengen in de zorgsector. Daarom kunt u altijd een beroep doen op de spoedservice van Bakkergroep, waarbij noodreparaties in een mum van tijd worden uitgevoerd. Of er nu sprake is van een defecte koelinstallatie, waterschade of problemen met uw warmtesysteem: we zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren een monteur ter plaatse is om het probleem te verhelpen.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw gezondheidsinstelling? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven