Duurzame daken

Het ontwikkelen van een duurzaam dak is niet langer toekomstmuziek. Dankzij moderne technieken en nieuwe innovaties is het mogelijk om vrijwel ieder pand van een groen, milieuvriendelijk dak te voorzien dat de tand des tijds kan doorstaan. Wij zijn in staat om talloze duurzame daken te ontwikkelen voor gemeentes, zorginstellingen, woningcorporaties en hotels. U kunt niet alleen bij ons terecht voor daken met extra isolatie of energiebesparende kwaliteiten, maar ook voor groene daktuinen en daken die groene energie genereren dankzij hoogwaardige zonnepanelen.

Van begin tot eind

Van concept tot aanlevering: wij zijn van begin tot eind de expert op het gebied van duurzame daken. Wij bieden advies, doen gedegen onderzoek en zijn in staat om een passend ontwerp aan te leveren voor uw pand. Tijdens de realisatie van uw duurzame dak houden wij niet alleen rekening met optimaal rendement, maar ook met het benodigde onderhoud van het dak. Door het noodzakelijke onderhoud zo veel mogelijk te beperken, kunnen wij u duurzame daken leveren die in de loop der jaren de investering waard zijn.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw daken? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven