Desinfectiezuil

Het beruchte coronavirus beheerst nu al enkele maanden een groot deel van ons dagelijkse leven, maar het einde van de crisis lijkt stilaan in zicht. Mensen mogen terug gaan werken, sociale contacten zijn weer mogelijk en zo goed als alle winkels hebben terug hun deuren geopend. Om onder deze omstandigheden een heropflakkering van het virus te voorkomen, blijven nog geruime tijd veel maatregelen en richtlijnen van kracht, zo ook het regelmatig ontsmetten van de handen. 
Onderzoek toonde aan dat dit de meest efficiënte manier is om een besmetting te voorkomen, regelmatig desinfecteren is en blijft dus de boodschap.

De voordelen van een desinfectiezuil

Het plaatsen van een desinfectiezuil biedt veel voordelen, we geven je de belangrijkste even mee.
Waar in eerste instantie vooral flesjes en handpompjes her en der ter beschikking stonden, kiest men nu meer en meer voor het plaatsen van desinfectiezuilen. Grote voordeel hieraan is dat deze zuil direct in het oog springt en steeds op een vaste plaats te vinden is. Mensen hoeven dus niet meer op zoek te gaan, maar kunnen bij het binnenkomen van een bedrijf of winkel direct hun handen ontsmetten. Het personaliseren van de zuil zorgt bovendien ook nog voor een grote herkenbaarheid. 

Desinfectiezuilen zijn door hun omvang geschikt voor het ter beschikking stellen van grotere hoeveelheden desinfecterende gel. Geen gedoe meer om dagelijks ettelijke keren de kleinere flesjes en pompjes bij te vullen. 
De zuilen kunnen zowel aangekocht als gehuurd worden, helemaal naargelang de wens van de klant. 

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor u? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven