Dakveiligheid

Als eigenaar van vastgoed bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van de daken van uw panden. Uw onderhoudspersoneel moet er beschermd worden tegen vallen, maar ook (schades die kunnen leiden tot) instortingsgevaren moeten gemanaged worden. Bakkergroep biedt u ook hier een totaaloplossing aan.

Elke veiligheidsinstallatie begint bij een grondige Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) van uw dak. Hiervoor hebben wij gecertificeerde deskundigen in huis. Op basis van de RI&E wordt dan een veiligheidsplan uitgewerkt, waarin wij u adviseren over nodige maatregelen

Realisatie van uw dakbeveiliging

Bij de realisatie van uw dakbeveiliging worden alle relevante regels en wetten nauwgezet nageleefd. We kunnen u bijstaan met tijdelijke en permanente voorzieningen, op nieuwe en oude daken. We leveren en installeren hiervoor hekken, rails, leeflijnen, luiken, dakrandbeveiliging, begrenzing, bruggen, ladders en dies meer. Regelmatige checks en inspecties houden onze oplossingen stabiel, ook lang na de installatie.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw dakveiligheid? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven