Dakonderhoud

Veiligheid en preventief optreden: daar draait regelmatig dakonderhoud om. U kunt ons inschakelen voor periodieke keuringen, maar ook spoedwerk hoort bij de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange samenwerking met verschillende gemeenten, onderwijsinstellingen en woningcorporaties hebben wij ervaring met MJOP’s. Ook kostenbesparing hoort bij ons werkveld, want een goed onderhouden dak voorkomt grote kostenposten in de toekomst.

Preventief onderhoud

Om de duurzaamheid van uw dak te garanderen, is preventief onderhoud noodzakelijk. Dankzij periodieke inspecties, regelmatige reiniging en uitgebreide controles is het mogelijk om uw dak in goede conditie te houden. Tijdens dit preventief onderhoud besteden wij ook aandacht aan geplaatste technische installaties en eventuele zonnepanelen. Wij zijn daarnaast de aangewezen partner voor keuringen en inspecties van uw dak, zodat de veiligheid van uw pand gegarandeerd is.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw dakonderhoud? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven