Brandschade

Is er een brand ontstaan in uw woning of bedrijfspand? Een brand kan behoorlijk veel schade aan een gebouw veroorzaken. Mogelijk kan het pand zelfs niet gebruikt worden voordat de brandschade hersteld is. Wanneer er sprake is van brandschade, kunnen verschillende onderdelen van uw woning schade hebben opgelopen. Bakkergroep biedt u in dit geval een totaaloplossing. Wij kunnen uw woning of bedrijfspand herstellen. Omdat wij alles onder één dak hebben, hoeft u na brandschade niet diverse bedrijven in te schakelen. Wij kunnen u in dit geval compleet ontzorgen. Dit scheelt u een hoop gedoe en bovendien bent u zo vaak ook een stuk goedkoper uit.

 

Hoe wij brandschade herstellen

Wanneer er sprake is van brandschade, zullen wij eerst de schade voor u inventariseren. Zodra onze specialisten een goed beeld hebben van de schade, gaan we aan de slag. Wij zijn gespecialiseerd in renovaties en daktechniek. Hierdoor zijn we in staat om vrijwel iedere vorm van brandschade aan uw gebouw te herstellen. Welke herstelwerkzaamheden onze specialisten zullen uitvoeren, is sterk afhankelijk van het soort schade dat het gebouw heeft opgelopen.

Wilt u brandschade laten herstellen?

Heeft u brandschade en wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. 

Twijfelt u of u specifieke herstelwerkzaamheden aan ons kunt overlaten? Neemt u dan gerust contact met ons op! Indien er sprake is van brandschade aan uw woning of bedrijfspand, dan is de kans groot dat wij u inderdaad kunnen helpen.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven