Bedrijven & Kantoren

Als ondernemer wilt u een bedrijfspand dat comfortabel en aangenaam is, maar dat bovendien zo min mogelijk kosten met zich meebrengt. Daarom is het verstandig om in zee te gaan met Bakkergroep. Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, klimaattechniek en beveiligingstechniek.

Bakkergroep staat klaar voor alle ondernemers die op zoek zijn naar kostenbesparende technische installaties. Dankzij innovatieve technieken op het gebied van isolatie, energie en waterbesparing is het mogelijk om uw bedrijfspand op een duurzame en voordelige manier vorm te geven. U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor efficiënt sanitair, maar ook voor de plaatsing van zonnepanelen of warmtepompsystemen.

Spoedservice

Onze installaties zijn makkelijk te onderhouden, waardoor we er samen voor zorgen dat de kosten laag blijven. Bakkergroep is ook verantwoordelijk voor periodiek onderhoud, zodat we de installaties in optimale conditie houden. Bespeurt u onverhoopt een mankement aan uw koelsysteem, waterafvoer of verwarmingsinstallatie? Dan is een reparatie in een mum van tijd uitgevoerd dankzij onze spoedservice. Bakkergroep is 24 uur per dag bereikbaar.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw bedrijf? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven