Ambachtelijk vakmanschap

Het renoveren en restaureren van monumentale panden vraagt om precisiewerk en een oog voor detail. Bakkergroep heeft de juiste specialisten in huis om iedere renovatie in goede banen te leiden. Hierbij bewaken we de integriteit van het gebouw en zijn we bovendien in staat om samen te werken met monumentenzorg.

Monumentale daken vragen om speciale materialen, zoals lood, lei, zink en koper. Ons team van specialisten is in staat om met al deze materialen te werken, zodat de authentieke uitstraling van een pand behouden blijft. Of er nu nieuwe goten moeten worden gemaakt, het dak opnieuw bedekt moet worden of ornamenten aan vervanging toe zijn: wij kunnen het allemaal.

Restauratieproces

Tijdens ons restauratieproces zorgen we voor maatwerk. Hierbij houden we niet alleen rekening met de historische waarde van het pand, maar ook met moderne vereisten. Zo zijn wij in staat om monumentale panden van betere isolatie te voorzien, maar staan duurzaamheid en veiligheid ook hoog in het vaandel bij Bakkergroep. Zo kan het nieuwe dak nog jarenlang mee.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor uw daken? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven