Aannemers

Aannemers die op zoek zijn naar duurzame en kwalitatieve technische installaties, zijn bij Bakkergroep aan het juiste adres. Dankzij onze specialisering op het gebied van installatietechniek, klimaatsystemen en daktechniek, zijn wij een veelzijdige partner, geschikt voor ieder bouwproject. Dankzij onze oplossingen op maat is het mogelijk om voor ieder project geschikte technische installaties te creëren die aan alle eisen voldoen.

Bakkergroep is niet alleen in te schakelen voor nieuwbouwprojecten, want ook het moderniseren en verduurzamen van bestaande panden hoort bij onze specialiteiten. Bovendien houden wij ons niet alleen bezig met het ontwerpen en installeren van technische installaties, maar ook met het onderhoud. Zelfs na het afronden van een bouwproject zijn wij het eerste aanspreekpunt op het gebied van periodieke controles, maar ook voor het uitvoeren van spoedreparaties.

Bakkergroep als technische partner voor aannemers

Vanaf het eerste moment zijn wij in staat om in te spelen op de constante veranderingen die een bouwplaats met zich meebrengt. Doordat Bakkergroep van begin tot eind inzetbaar is tijdens een bouwproces, zijn wij van onschatbare waarde geweest voor talloze aannemers.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen voor u als aannemer? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven