24 uur reparatie

Bakkergroep is niet alleen uw aanspreekpunt voor nieuwe projecten en innovatieve ideeën. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor spoedonderhoud en reparaties. Dankzij onze 24-uurs reparatieservice zijn wij altijd in staat om plotselinge mankementen in een mum van tijd te verhelpen. Onverwacht reparatie- en onderhoudswerk is geen enkel probleem voor onze ervaren monteurs, zodat u zeker weet dat uw pand altijd in optimale staat verkeert.

Wij zijn in te schakelen voor allerlei soorten spoedwerk. Zo is het mogelijk om een gesneuvelde ruit te repareren, maar zijn wij ook in staat om een lek, defecte verwarming of disfunctionerende airco te verhelpen. Voor ons staat namelijk uw woon- en werkgemak voorop. Daarom kiezen veel zorginstellingen, bedrijfspanden en VVE’s voor de service van Bakkergroep.

24-uurs onderhoud- en reparatieservice

In een geval van nood zijn wij altijd te bereiken op ons spoednummer. Bewoners, maar ook voor vastgoedgebruikers en beheerders kunnen contact met ons opnemen voor een spoedreparatie. Wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn om het defect op efficiënte wijze te verhelpen.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Bakkergroep kan betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven